Αναλόγως το ε ν δ ι α φ έ ρ ο ν

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεκινήσαμε προετοιμασία

Από τα μέσα Σεπτέμβρη ξεκινήσαμε προετοιμασία με την ομάδα κοριτσιών της ΓΕΑ στο Χαντ μπολ. Το πρόγραμμα τώρα στην αρχή περιλαμβάνει βελτίωση της φυσικής κατάστασης των κοριτσιών , αερόβια ικανότητα (διαλειμματική προπόνηση) , βασική δύναμη (μικρή επιβάρυνση πολλές επαναλήψεις) , βελτίωση της ευλυγισίας , και μετά στην ταχύτητα(επαναληπτική μέθοδος) , μέγιστη δύναμη , ταχυδύναμη (προπόνηση της ειδικής δύναμης στο Χαντ μπολ με μέγιστη σχεδόν ένταση) , και προπόνηση με τις μπάλες Η προπόνηση είναι πολύ κουραστική αλλά υπάρχει όρεξη και εάν και τα κορίτσια στο τέλος είναι σχεδόν εξαντλημένα δεν χάνουν το κέφι τους . Μεγάλη σημασία δίνεται στις διατάσεις και στην αποφυγή τραυματισμών .

6 σχόλια:

  1. Καλη χρονια να εχετε χωρις τραυματισμους και χωρις γκρινια απο τους γονεις.Σε καλοσοριζω ως bloger.
    Καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστω για τις ευχές .Σε παρακολουθώ αρκετό χρονικό διάστημα όπως και άλλα μελισσοκομικά blogs. Εκει που θα διαφωνίσουμε είναι με την ομάδα σου τον Αρη. Είμαι Παοκτσης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανο δικαιωμα του καθενος ειναι να υποστηριζει οτι θελει,αλλα πως προεκυψες Παοκτσης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Φορη όταν ήμουν 5-6 χρονών και κόλαγε το μικρόβιο ο ΠΑΟΚ είχε την φοβερη ομάδα με Κούδα Σαράφη Ασλανίδη Γκουερίνο Φορτούλα και όλους τους άλλους.Αλλά και έπειτα δεν με απαγοήτευε.Στην εφηβεία είχαμε φτιάξει σύνδεσμο φιλάθλων στο Άργος.Ε όταν μπολιάζεσαι τόσο μικρός πτώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.Πάντως μου έχει λείψει η Τούμπα γιατί έχω 15 περίπου χρόνια να πάω. Όμως το πάθος παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανο αναπολω ακομα τις εποχες που πηγαιναμε μαζι στο γηπεδο Αρειανοι Παοκτσηδες και Ηρακληδεις χωρις βια φασαριες,μονο καζουρα.Οι εποχες αυτες περασαν ανεπιστρεπτι.Αν ανεβεις πανω θα σε παρω σεναν αγωνα του Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://mariatweety.blogspot.com

    ENA A3IOLOGO BLOG ENOS KORITSIOU 24 ETWN....

    EUXARISTW

    MIKROS NAUTILUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή