Αναλόγως το ε ν δ ι α φ έ ρ ο ν

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Τέλος του πρωταθλήματος


Τελείωσε το πρωτάθλημα Χάντμπολ της Β εθνικής γυναικών στο 1ο όμιλο και η κατάταξη είναι η εξής.

1 Ακαδημία Πάτρας 20 βαθμοί πρωταθλήτρια

2 Γ.Σ. Αργολικός 14

3 Πήγασος Αιγίου 14

4 Γ.Σ. Σαλαμίνας 8

5 Γ.Ε. Αργολίδας 4

6 Αλκυών Δρεπάνου 0

Για την ομάδα μου η πορεία της στο πρωτάθλημα κρίνεται από εμένα αξιοπρεπής και ικανοποιητική παρά την προτελευταία θέση και με μόνο 2 νίκες. Τα κορίτσια έπαιζαν πρώτη φορά στο πρωτάθλημα γυναικών γιατί πέρσι δεν επιτρεπόταν να πάρουν μέρος λόγω ηλικίας ( ήταν παγκορασίδες) και φέτος ήταν οι μικρότερες 15-16 χρονών. Δεν υπήρχε καμία αγωνιστική εμπειρία και αυτό το πληρώσαμε πολλές φορές . Υπήρχαν διαστήματα που δεν μπορούσαν να διαχειριστούν έχαναν το έλεγχο και έκαναν λάθος επιλογές . Άλλο στην προπόνηση και άλλο στον αγώνα με την πίεση που υπάρχει. Στο δεύτερο γύρο τα πράγματα άλλαξαν προς το καλύτερο , μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα και τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα. Με την Σαλαμίνα στο πρώτο 9-17, 23-20 στο δεύτερο , με την Αλκυών 11-9 , 11-26, και με το Αίγιο 17-23 με ημίχρονο10-10.
Άλλο πρόβλημα ήταν το άγχος που είχαν . Γιαυτό και δεν έκανα αναρτήσεις κατά την διάρκεια των αγώνων γιατί κατάλαβα ότι και το παραμικρό τις άγχωνε. Προτού το παιγνίδι και παρά τις προτροπές να μην τις ενδιαφέρει το αποτέλεσμα και το σκορ τα πόδια τους έτρεμαν.
Τέλος πάντων το μέλλον τους ανήκει και παρά τις αντιξοότητες με τα διαβάσματα και τα φροντιστήρια και το λίγο διαθέσιμο χρόνο μπορούν να γίνουν πολύ καλές. Μυστικά και μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. Μόνο δουλειά και υπομονή . Σπάνιες αρετές στην εποχή μας που όλοι θέλουν γρήγορα και εύκολα . Όμως όπως και σε όλα τα πράγματα αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου